DKK-Viby

Nosework introduktionsforløb 1


Dato og tid

Torsdag d. 18. april 2019 kl. 17:30 til Torsdag d. 6. juni 2019 kl. 19:00

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 20. maj 2019 kl. 23:30

Sted

DKK Viby, Lokesvej 20, 8230 Åbyhøj DKK Viby
Lokesvej 20
8230 Åbyhøj

Arrangør

DKK-Viby
Tlf: +45 20688682
kontakt@dkk-viby.dk

Adgangskrav: Hunden skal være minimum 9 måneder, og have deltaget på unghundehold eller førerbevis basishold, eller tilsvarende andet sted - alternativt skal hunden have deltaget på klubbens hvalpemotivationshold, og sideløbende være tilmeldt klubbens unghundhold. I har ikke før arbejdet med Nose Work, eller I ønsker at starte forfra med indlæringen.

Ved tilmelding acceptere du klubbens regler, http://www.dkk-viby.dk/klubben/medlemskab/

”Nosework - introduktionsforløb"
(d. 18. april, d. 2. maj, d. 16. maj, d. 6. juni)
Instruktører:
Rikke Wills rikkevils@gmail.com

Beskrivelse: Nose Work er DKK’s nye trænings- og konkurrencedisciplin. Sporten stammer oprindeligt fra USA og har udviklet sig til en kæmpe succes. Nose Work er betegnelsen for en ny hundesport, hvor man træner hunden til at finde forskellige dufte i forskellige miljøer. Udover at være en konkurrencesport er det en sjov og udfordrende ”næseaktivitet” for alle hunde, uanset race og alder. Introduktionsforløbet er 4 x 1,5 time, hvor vi mødes hver anden uge.
Ved den første træning vil der være teori, uddeling af en startpakke til hjemmetræning samt introduktion af søg med godbidder og introduktion til paring af duften lavendel. I de to efterfølgende gange vil vi arbejde videre mod at hundene kan søge duften lavendel uden at der ligger godbid på duftkilden, og den sidste gang vil vi arbejde på at hunden kan søge duften lavendel i små frie områder. Det forventes at du og din hund arbejder hjemme mellem træningerne, ud fra konkrete udleverede skemaer - startpakken indeholder alt I skal bruge.
Vores mål er duftsikkerhed på lavendel, og efter endt introduktionsforløb vil der til blive oprettet et eller flere fortsætter hold, som forudsætter den duftsikkerhed hundene sammen med hjemmetræning har opnået på introduktionsforløbet. Kursister på introduktionsforløb vil have fortrinsret til pladser på dette hold.

 

Pris: 500 kr. incl. startpakke.

4 gange,hver anden torsdag.

Max 6 hunde / hold

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformationer til arrangør

DKK-Viby
Tlf: +45 20688682
kontakt@dkk-viby.dk

Kontaktinformationer til arrangør

DKK-Viby
Tlf: +45 20688682
kontakt@dkk-viby.dk