DKK-Viby

Nosework Øvet- forår 2019


Dato og tid

Torsdag d. 18. april 2019 kl. 20:30 til Torsdag d. 11. juli 2019 kl. 21:30

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 18. april 2019 kl. 21:30

Sted

DKK Viby, Lokesvej 20, 8230 Åbyhøj DKK Viby
Lokesvej 20
8230 Åbyhøj

Arrangør

DKK-Viby
Tlf: +45 20688682
kontakt@dkk-viby.dk

Adgangskrav: Din hund har deltaget på klubbens let-øvet eller tidligere øvet forløb, eller er på tilsvarende niveau; din hund er fuldstændig sikker på lavendelduft, og kan søge selvstændigt og frit i selv større områder, og har en tydelig markering på fund. I behersker i de fire momenter på NW1 niveau; beholdersøg, indendørssøg, udendørssøg og køretøjssøg, og I har måske allerede deltaget en eller flere NW1 prøve(r).

Ved tilmelding acceptere du klubbens regler, http://www.dkk-viby.dk/klubben/medlemskab/

”Nosework - Øvet"


Instruktører:
Brian B. brian@binnerup.dk

Beskrivelse: Vi arbejder målrettet imod NW2 niveau, og introducerer både eucalyptus og kombinationsdufte imellem lavendel og eucalyptus, og vil samtidigt arbejde med selv svære forstyrrelsesdufte og hundens evne til at ignorere forstyrrelsesduftene. Herudover arbejder vi på at kunne løse søg med utilgængelige kilder, hvilket stiller større krav til din hunds markeringer og din evne til at læse din hund, imens vi vil samtidigt arbejde på at forbedre hundens evne til at søge i højden.
Vores mål er at du og din hund efter endt forløb vil kunne søge efter både lavendel, eucalyptus og kombinationsdufte imellem de to, imens de ignorerer forstyrrelsesdufte, og samtidigt er i stand til at løse søg med et basisniveau af utilgængelige kilder. I vil være godt rustet til det videre arbejde hjemme som vil være påkrævet for at kunne være klar til at prøve kræfter med fremtidige NW2 prøver såfremt I ønsker at arbejde imod dette.

Pris: 500 kr.

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformationer til arrangør

DKK-Viby
Tlf: +45 20688682
kontakt@dkk-viby.dk

Kontaktinformationer til arrangør

DKK-Viby
Tlf: +45 20688682
kontakt@dkk-viby.dk